Despre Noi

Cateva detalii despre noi, filozofia noastra si ceea ce ne propunem sa facem.

01

Viziunea noastra

Cine suntem?

Proiectul bizexperts.ro a plecat din dorinta de a oferi antreprenorilor o experienta personala, unica si placuta atunci cand vine vorba de a migra sau de a avea grija de afacerea dumneavoastra in mediul online.

Dezvoltam din judetul Neamt afaceri de succes in online. Fie ca este vorba despre un site de prezentare, un blog, un magazin online sau pur si simplu un "landing page" pentru evenimentul dumneavoastra, suntem aici ca sa va ajutam.

Intr-o piata destul de saturata, scopul nostru este sa oferim clientilor o experienta personalizata atunci cand vine vorba de aducerea in online a afacerilor. Intr-o perioada cand automatizarile si robotizarile sunt tot mai cautate, noi ne dorim sa ne punem amprenta personala asupra fiecarei persoane care decide sa apeleze la serviciile noastre.

La terminarea proiectului de care aveti nevoie, speram sa auzim un “nu am crezut niciodata ca aceasta experienta imi va lasa o impresie placuta” alaturi de “mi-a placut atat de mult sa lucrem impreuna, incat voi mai apela cu siguranta la voi si va voi recomanda tuturor prietenilor care au nevoie de ajutor“.  

02

Cum lucram

Care sunt pasii?

1. Cercetarea proiectului

Cercetarea sta la baza succesului in orice domeniu. In procesul de creare a unui site web, ne place sa cautam informatii despre domeniul afacerii clientilor si vizualizarea site-urilor competitorilor.

De asemenea, aici este pasul unde daca aveti un design in minte sau un site web preferat, ne puteti spune. 

2. Planul proiectului si dezvoltarea functionala

Aceasta este etapa unde se realizeaza un plan de actiune, bazat si pe cerintele clientului (daca este cazul). De obicei, aceasta etapa include si lista cu platformele / plugin-urile / modulele pe care le vom folosi.

Dezvoltarea partii functionale implica startul propriu zis al site-ului web. Pe baza planului stabilit anterior, instalam platform, plugin-urile si modulele pentru a construi un “ecosistem” bine pus la punct pentru site-ul dvs. Se pregateste site-ul pentru urmatoarea etapa.

3. Dezvoltarea grafica si optimizarea

Etapa in care incepem sa construim partile site-ului (partea de sus, continut, partea de jos, pagini etc). Periodic, clientul va avea acces la varianta live a site-ului unde isi va putea da cu parerea si de a-si expune potentialele idei.

Dupa acest pas, incepe optimizarea paginilor site-ului pentru motoarele de cautare si o optimizare de tip “cache” pentru viteza. Tot aici stabilim niste cuvinte cheie pentru site-ul dvs, stabilite de comun acord.

4. Testarea finala

Dupa ce restul etapelor sunt finalizate, urmeaza testarea finala unde punem site-ul web la treaba si simulam scenarii pe care orice client obisnuit care viziteaa site-ul dvs le-ar produce. Aceasta testare include dar nu este limitata la navigarea in intregime pe site, verificarea paginilor, a formularelor de contact, a link-urilor si multe altele.

Daca este vorba de un magazin online, tot in acest pas se face si simularea cumpararii unui produs, acceptarea comenzii in panoul de administrare, testarea platilor etc.

03

Principalele platforme pe care le folosim