Servicii Web

01

Prezenta in online

Site-uri web

Site-uri de prezentare

Site-uri de prezentare pentru afacerea dumneavoastra, in care sa va prezentati clientilor domeniul de activitate, detalii despre serviciile pe care le oferiti, modalitati de a intra in contact cu dumneavoastra etc. Acest tip de site web este perfect pentru afacerile care nu vor sa vanda nimic online.

Blog-uri personale

Va place sa scrieti si sa va expuneti gandurile, fie ca sunteti o persoana fizica sau o afacere? In acest caz, un blog personal este ceea ce aveti nevoie. Ideale pentru persoanele sau afacerile care vor sa isi expuna ideile, filosofiile, principiile etc. intr-o maniera originala si simpla.

Magazine online

Magazinele online sunt menite sa aduca un profit aditional afacerii dvs, pe langa cel offline. Va putem ajuta cu un design modern, cu un panou de administrare si adaugare a produselor simplu si usor de folosit, care sa converteasca vizitatorii in clienti ai afacerii pe care o detineti.

02

Experienta digitala

Digital Marketing

Optimizare SEO

Imprieteniti-va site-ul cu algoritmul Google. Fie ca va doriti un site web sau aveti deja unul, un trafic organic (provenit din cautari reale pe motoarele de cautare) este o buna modalitate de a va face afacerea cunoscuta, pe langa clasicele anunturi sponsoriate. Search Engine Optimisation este un serviciu vital.

Mentenanta Lunara

Chiar si dupa ce v-am ajutat cu site-ul pe care il doriti, orice site are nevoie de o mentenanta lunara in care ne asiguram ca sistemele si modulele din spatele acestuia sunt actualizate la zi. Un website lasat nesupravegheat o perioada lunga de timp poate provoca vulnerabilitati si probleme de securitate.

Social Media

Pe langa site-ul propriu zis, afacerea dvs. are nevoie de o prezenta si pe platformele de socializare (Facebook, instagram, tik tok, YouTube etc.) pentru a va asigura canale diferite de flux de vizitatori. Ne oferim sa realizam astfel de pagini si sa ne ocupam de ele pentru dumneavoastra.

Servicii de copyright

Nu stiti, nu aveti timp sau pur si simplu nu aveti chef sa scrieti articole / continut pentru site-ul dvs? Serviciile de copyright si redactare fac parte din portofoliul nostru. Va putem ajuta cu acest lucru, pentru ca dvs sa nu va ramana decat sa va ocupati de celelalte aspecte ale afacerii pe care o detineti.

03

Foto

Servicii foto

Evenimente din viata profesionala

Fie ca este vorba despre un team meeting sau despre o inaugurare de produs, dam viata ideilor vizuale cu privire la afacerea pe care o detineti. Oferim pachete cu preturi avantajoase si cu timp minim de procesare al imaginilor.

Evenimente din viata privata

Doriti sa imortalizati niste momente de la o aniversare, zi de nastere, festivitate de absolvire sau orice alt eveniment privat din viata dvs? Oferim pachete cu preturi avantajoase si cu timp minim de procesare al imaginilor.